Ходзіць кот Васіль па хаце,
Любяць яго тата, маці,
Мыш лавіць не будзе ротам,
Яго кормяць так навокал.
Ведае Васька, як падысці,
Да сэрца шлях здолеў знайсці,
Скажа ласкавае "мяў",
І каўбасы ўсе забраў.
************************************
Ходит кот Василь по дому,
Он любимец всем знакомый,
Мышь ловить не будет ртом,
Его кормят так кругом.
Знает Васька, как подойти,
К сердцу путь сумел найти,
Скажет ласковое "мяу",
И колбасы все забрал. |