Якби мене ви запитали,
де в світі я хотів би жити,
то ніде правди мені діти -
ви як питали - що, не знали?
----------------------------------
Що двох думОк не може бути,
що понад все - це Україна,
і зради їй від свОго сина
не дам ніколи я відчути.
-----------------------------------
Це - в першу чергу Батьківщина,
а не "царі", "пани", "вельможі",
хай боком вийдуть їм ті гроші,
що важливіші за людину.
------------------------------------
Вони не вічні на цім світі,
і ТАМ чини їх не врятують,
як не бояться - хай жирують,
я ж в Україні буду жити.
-------------------------------------
Бо рідна ця земля й гостинна,
лежить в землі цій моя мати -
про це не можна забувати -
живи і слався, Україно!
09.12.2011 |