Просинається Микола
зранку у неділю.
З кухні запах йде приємний
булочок з ваніллю.
То Галина рано встала
булок спекла трішки,
заварила свіжу каву
й чоловіку в ліжко.
Поки п'є Микола каву,
булочки смакує,
в цей же час йому Галина
ще й стриптиз танцює.
Ось , нарешті, він поснідав-
(вже й дружина гола)
й каже Галя чоловіку:
"Любий мій, Микола!
Ти візьми оцю мотузку,
(ну чому регочеш),
прив'яжи мене до ліжка
і роби, що хочеш".
Чоловік не розгубився,
прив'язав він Галку...
узяв удочки швиденько
й двинув на рибалку!
06.10.2011. |