Тобі тринадцятий настало,
ти ходиш в школу- восьмий клас,
з тобою бачимось так мало-
нас розлучив надовго час.
Ти з кожним роком підростаєш,
але на жаль не при мені.
Ти навіть, донечко, не знаєш,
як часто бачу тебе в сні.
Тебе я згадую постійно
як ти маленькою була,
завжди усміхнена, спокійна,
нектар життя без сліз пила.
Та думи я сумні відкину,
зі святом, Ірочко, тебе. З
Ісусом хай до тебе лине
благословіння із небес.
Хай Бог тебе оберігає,
дарує ласку і любов.
Тебе, Іринко, я вітаю,
на зустріч я чекаю знов.
21.09.2011 |