Сірий Вовк біжить по лісу,
на сосні Ворона,
а по стежці йде до Бабці
Шапочка Червона.
Пиріжки несе в корзинці
з маком і з горохом,
і зустрілась вона з Вовком,
як пройшла ще трохи.
Налякалася дівчИна,
слова не промовить,
ну, а Вовк їй усміхнувся
і таке говорить:
"Хочеш зараз поцілую -
це тобі не школа -
куди тебе не цілував
ще ніхто й ніколи."
Зразу Шапочка мовчала,
думала хвилинку:
"Ну, якщо ніхто й ніколи...
то хіба в корзинку."
12.10.2011 |
Спасибі, Олександре!