Панянка на пляжі дикому,
надіті на ній лиш трусики,
такі з квіточками, білі,
а ті квіточки, як ґудзики.
Ті ґудзики будуть розстебнуті
моїми спрутами шустрими,
вповзу я удавом в дебрі ті,
її обійму мангустами.
А потім почну я рухатись,
аж буде вона кричати,
і вп'ється у мене п'явками,
коли будем ми кінчати.
вересень,2011 |