ОРИГИНАЛ:
דרור דניאל
(1957 – 2003)
"לפעמים צבים מגיעים למטרתם"
אני מעודד את עצמי, בראותי והנה חיי חולפים.
"והיה ואגיע ליעדי, שמא אגלה
שאינו ראוי למסע"
אני מהרהר ועושה צעד של חידק במקום
וקפיצה של קנגורו בזמן.
"אל תראה בעבים" אני מעודד את עצמי
"זרע ואולי תקצר".
"אם אני כאן אינני שם"
ומכח שהפסדי על היותי כאן מרבים
נע אני לכל הכיוונים
"גם כשאני מתקדם אני נסוג"
מבהיל אותי רעיון
ולמה שלא אעמד במקומי?
מתוך כתב-העת לשירה "שבו כרמל" .גיליון 1. שנת 1999.
| Помогли сайту Реклама Праздники |