Сыходзь, або застацца! Я не хачу, каб, як гэта было раней? Вы не хочаце, каб быць так добра? Тады, можа быць, табе лепш сысці!
Върви си, или просто да спре! Вие искате да бъде както преди? Вие не искате да го направите, завинаги? След това отидете, няма значение!