Стихотворение «ШОКОЛАДНОМУ ПРЕЗИДЕНТОВI»
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Гражданская лирика
Автор:
Оценка: 4
Баллы: 1
Читатели: 299 +1
Дата:

ШОКОЛАДНОМУ ПРЕЗИДЕНТОВI

Порошенко всiх частуе
Кулями та адом
Украiна вже без солi
За те з шоколадом,

Скоро газу вже не буде-
Вугiлля з Донбасу,
Будеш iсти шоколад,
Запивати квасом?

Заростуть усi поля
Обама нагряне -
Украiна для Обами
Полiгоном стане.

Раз за газ не платиш,
То його не буде
Шоколад твiй не потрiбний,
Тобi скажуть люди.

Обеспеч народовi,
Мир над головою,
Не вбивай дiтей жiнок,
Своею рукою.

Бо Донбас тобi не здасться
Тобi ганьба буде-
Миру, щастя та добра,
Хочуть усi люди.

Скоро газу вже не буде
Вугiлля з Донбасу
Хунта в Киевi заплаче,
З Порошенком разом.


Схаменися Порошенко,
З хунтою своею...
У вас руки всi в кровi
Це ж е грiх еврею.
Реклама
Книга автора
Великий Аттрактор 
 Автор: Дмитрий Игнатов
Реклама