שמואל האלקין
דאס גלאז
דאס גלאז איז דורכזיכטיק און ריין –
דו זעסט דורך דעם די גאנצע וועלט:
ווער עם וויינט, און ווער עם קוועלט.
נאר ווי דו האסט איין זייט פארשטעלט
מיט זילבערפארב, וואס האט די ווערט
א גראשן געלט צי עטוואס מער, -
פארשווינדט פון אויג די גאנצע ערד,
פון ריינעם גלאז א שפיגל ווערט.
און ווי דער שפיגל זאל זיין ריין –
דו זעסט אין אים נאר זיך אליין.
| Помогли сайту Реклама Праздники |