Така довга
Така довга,
Нестерпно виснажлива ніч,
Як у полі самотня,
Засніжено біла дорога.
Чорний Всесвіт торка незахищених віч,
Попід вікнами ходить
І вселяє у душу тривогу.
| Помогли сайту Реклама Праздники |
| Помогли сайту Реклама Праздники |