Цикл «Гибридная поэзия, том 1»
...на поріг ступає Рік,
в популярності знов Дід:
той, – рум’яний, навесЕлі,
із торбищею до стелі;
бородою що уріс
в знаменито сизий ніс!
...онука Снігуронька,
вточена фігуронька, –
хороводить діточок,
заверта до казочок;
зачіпа й дорослих всіх, –
тягне до дитинства їх!
……………………
...а хороби – щоб нікому!!!
– он
той Дід пішов,
диви...........................
Юрий Зозуля
© Copyright: Юрий Зозуля, 2012
Свидетельство о публикации №112123100507
(сохранена орфография и пунктуация автора)
| Помогли сайту Реклама Праздники |