Виклика в прокуратуру
слідчий Мойшу та й питає-
ніде чом той не працює,
але гарні гроші має.
-Де ж берЕете собі гроші?,
та обманювать не треба.
-Дуже просто, я беру їх
вдома в тумбочці у себе.
-Хто ж кладе їх туди, Мойшо?,
враз мені відповідайте.
-То дружина моя, Сара,
самі в неї запитайте.
-У такому разі знову
запитати вас посмію,
де ж бере ті гроші Сара,
я ніяк не зрозумію.
-Що ж тут дивного, майоре,
ніде правди мені діти,
Я даю їй кожен місяць,
невже важко зрозуміти?
-Я ж про що вас і питаю,
де ж берЕте гроші кляті?
-Скільки ж вам казати можна,
в себе в тумбочці у хаті.
12.02.2008
|