Стихотворение «Час мине (Укр.) »
Тип: Стихотворение
Раздел: Лирика
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 4
Читатели: 139 +1
Дата:

Предисловие:
Продолжаю публиковать тут на украинском. Спасибо. 
Некоторые слова указаны в Послесловии на русском.   

Час мине (Укр.)

Час мине, і тверді криги
обернуться в води талі.
Ти захочеш мудрі книги,
а вони згнили, в підвалі.

Ти захочеш просто неба
де живуть лише лелеки.
А вони взлетять від тебе,
а хто ні - ті вже далеко.

І шукатимеш ти броду,
крикнеш "Де ти, милий Боже?",
і ковтати будеш воду,
а напитися не зможеш...

Чи почуєш серця подих
де зачинена вже брама?
Бо закінчились ті сходи,
що вели тебе до храму.
Послесловие:
Укр.                    Рус.
----------------------------------
час мине         время пройдёт
криги             льдины 
обернуться     превратятся 
лелеки           журавли 
шукати           искать 
шукатимеш      будешь искать 
ковтати           глотать 
подих             дыхание
зачинити         закрыть 
брама             ворота 
сходи             ступеньки  
        







Реклама
Обсуждение
Комментариев нет
Книга автора
Приключения Прохора и Лены - В лучшей из Магических Вселенных! 
 Автор: Ашер Нонин
Реклама