Такі вже випали карти.
Без жодного козиря карти.
І всі однієї масті,
А, може, і грати не варто?..
І де ж королі мордасті
Або дами зверхні, грудасті,
Чи якийсь хоч один валет...
Шістки лиш одні, як напасті.
...Усю ніч ми грали у покер.
Мовчазний обірваний Джокер
Програвся увесь до нуля.
...І снилися дами в каретах,
В тугих золотавих корсетах
І ні жодного короля...
29.12.2010 |
Сподобалось!