Я народився в Україні,
де є Хрещатик і Дніпро,
хай хоч вікто́ри, хоч петро,
чи леоніди ще раніше
ніяк не тішили й не тішать.
Що є вони, що їх нема,
вона лиш в мене є одна,
бо народився в Україні.
------------------------
Я народився в Україні,
де Львівська Опера й Собор
Святого Ю́́ра, Площа Ринок.
Ні путін, ні голодомор
патріотизму не зупинять.
Що є той путін, що нема,
вона лиш в мене є одна,
бо народився в Україні.
----------------------------
Я народився в Україні,
де Рішельє й Морський Вокзал,
й хоч досі хай сесійний зал,
ні, правильні́ше буде зала
хіба що билася і спала.
Що є путати, що нема,
вона лиш в мене є одна,
бо народився в Україні.
-------------------------------
Я народився в Україні,
де є земля, де є зерно,
що б не казали, все одно
для себе й нафта є і газ,
вугілля є, бо на́ш Донбас.
Лиш треба бу́ло керувати,
а не все красти-розкрадати.
Та врешті, йдуть вони хай на...,
вона лиш мене є одна,
бо народився в Україні.
20.11.2015р.
|
На фото ваши нынешние холуяки хоронят холуяк фюрера.
Форма СС - это форма ваших нынешних героев. Мне за это тебя уважать? Чего вы добились за годы "нэзалэжности"? Новых сутенёров нашли и клоуна-еврея на трон усадили? Бандера с Шухевичем в гробу переворачиваются.. Кстати, компанифюрер СС Шухевич, и не думал стреляться. Он таки договорился с чекистами и тихо умер в деревушке под Москвой.
.