A hen once, singing "Ku-ka-re-ku" sounds
Had come to nearest chemist's shop,
She said, "Please, give me perfumes and some powder,
To be more interesting and beautiful for cocks!
Оригинал частушки:
Пришла курица в аптеку
И запела: "Ку-ка-ре-ку,
Дайте пудры и духов
Для приманки петухов!" |