Не сварися мамо,
Що я прийшов рано
Пiвнi заспiвали -
Очi сна не знали...
Не дивись з пiд лоба
Ти на мене тату,
Що менi робити?
Дай менi пораду.
Я мабуть,що закохався...
В дiвчиноньку милу
Завжди з нею хочу бути
Дав би Бог лиш силу,
Ви мабуть ще не забули?
Батьки моi рiднi
Як спiвав Вам соловей
Пiснi всi лагiднi,
Ось i ми до ранку були
Пiд його чарами
Очi нiченьки не спали,
Щастя було з нами -
А в дiвчиноньки тiеi
Очi як озера
Руки лагiднi та нiжнi,
Мов в лебiдки пера...
А волося наче рiчка -
Спадае на плечi,
Тече сонячним промiнням
Зранку, в день, та в вечiр...
Не сварiть мене батьки,
Що я прийшов рано...
Бо Ви такi самi були
Моi батьку й мамо. |