Зима на землю сніжинки розкидає,
Знов людей з Новім Роком вона вітає.
На вулиці хурделиця і снігопад,
А на вікні народився казковий сад.
Намалював мороз гілочку ялинки,
Її прикрасили великі сніжинки.
Біла лілея, жоржина і троянда,
Їх приніс тобі доню небесний янгол.
|