Очі твої - фантастичне море..
Глянеш – і серце повірить в диво!
В них заховалась шалена сила,
що спонукає звернути гори…
Може з тобою я засмілива?
В мріях своїх здійнялась за хмари,
та у душі знов з'явились крила..
а там де крила, то там і чари.
Думки й усмішки мої звабливо,
ніби сплетіння міцних синергій,
на безупинний потік енергій
душу твою надихають й тіло...
Знаєш, я вірю, що все можливо… |