Серое небо,
Туч бенефис.
Ночи длиннее,
Веток стриптиз.
Дождь моросящий,
Зеркало луж.
Тополь дрожащий,
Высохший плющ.
Кофе горячий
Горький на вкус.
Запах манящий,
Дум тяжких груз.
Вечер иллюзий,
Плач без причин.
Зимних прелюдий
Осени сплин.
03. 10.2014
|
Очень красиво написано!!!
Очень понравилось!!!
Спасибо!!!