- Ви чули, куме, в нас війна
з Росієй, з москалями.
Ми натрощили в щень майна ...,
що не зібрать граблями.
Слав’янськ бомбили тиждня три.
Знесли будівлі, хати.
Вони ж живучі як чорти.
НЕ можем їх здолати
- А, куме, втрати скажіть є ...?
Ну, літаки, гармати?
- Та цього брухту там лежить …
нам нікуди дівати.
-А у Росії втрати є ?
Ми зможем їх здолати?
- Та, розумієш, не прийшла
Росія воювати |
Донбасс метлой не подмести...
Смрад пропитал великий Днепр.
И тысячи домов пустых -
"достойный" памятник войне.
С преступников Господь вины не снимет,
развеет время орудийный дым,
вдоль пыльных трасс упрёками больными
останутся могильные кресты.
Счастья Вам, Александр!