Мой друг... 007
007 Мой сябар... 007
27 января 2003 года 27 студзеня 2003 года
Мой лучший друг сердечный
Всегда со мною рядом,
Идет по жизни бок о бок
Изо дня в день, из месяца в месяц, из года в год.
Мой лепшы сябар шчыры
Заўжды са мною побач,
Ідзе па жыцці каля мяне
З дня ў дзень, з месяца ў месяц, з году ў год.
В каких далеких странах мой лучший друг ни был,
Мы вмиг друг друга узнаем и встречаемся –
Через столько месяцев иль лет...
В минуты тягостных раздумий,
Во мрачных временах, и в горе, и в страданьях
Мой друг спешит на помощь,
Как я когда-то спешил к нему...
У якіх далёкіх краінах мой лепшы сябар ні быў,
Мы адзін аднаго спазнаем і сустрэнемся –
Праз столькі месяцаў ці год...
У цяжкія хвіліны роздуму,
У суровы час, і ў нягодах, і ў пакутах –
Мой сябар спяшаецца на дапамогу,
Як я калісьці да яго спяшаўся...
Oн знает мои тайны и мои чувства,
Мы делимся друг с другом и советуемся.
Так вот, Вы знайте и учитесь в жизни,
Как нужно дружбой дорожить – счастливой и бесконечной...
Ён ведае мае таямніцы і пачуцці,
Мы дзелімся адзін з адным і раімся.
Так вось, Вы ведайце і вучыцеся ў жыцці,
Як трэба сяброўствам даражыць – шчаслівым і бязмежным...
23 часа 27 минут 23 гадзiны 27 хвілiн |