Стихотворение «Тренування другої восьмигодинної поетичної зміни номер два»
Тип: Стихотворение
Раздел: Свободная поэзия
Тематика: Без раздела
Автор:
Оценка: 5
Баллы: 4
Читатели: 367 +1
Дата:
Предисловие:
Написано автоматичним методом

Тренування другої восьмигодинної поетичної зміни номер два

Ось ось фінал
Вогнений день колісниця Каліостро
Туга за померлою кішкою
Дивився з мосту на риб у стрімкій річці
Там і ми будем лежати
Але наша свідомість
Завжди буде повторюватись
Вічне повернення
І свідомість кішки
І свідомість риби
Ми би не існували як кінечні індивідууми в безкінечному Всесвіті
Якби не було можливості безкінечних повторів
І наша свідомість натягується на пустий вітер наче павутина
І свідомість кішки сниться мишею у кутку
І свідомість риби блистить лускою у вирі
І ми дивимось одне на одне
Наче окріп на моркву
І ми мокнем під дощем
Наче гриб Діоген
І ми будемо пригадувати цей чемпіонат
Ніби щось важливе
Але не так як у дитинстві
І ми будемо читати про адронний колайдер і про проект ІТЕР
На моніторах ОЛЕД наклеєних на стіну як шпалери
Але й свідомість дитинства буде повертатись кожен раз після смерті
І попередні чемпіонати у ящиках
І комарі у Феодосії
І самотність
І божевілля Ніцше
І зачарування віршами Хлєбнікова
І тінь повзе по стіні уночі від фари
Лабіринт стежок на полі вишкірився щебенем
Але свідомість завжди повторюється абсолютно однаково
І вся світова історія
Інакше нічого б не існувало
Хтось буде курити план
Хтось буде бити рекорди
Хтось буде грати на окарині
А я буду писати цей самий вірш
Автоматичним методом
У себе на мобілці
Реклама
Обсуждение
     22:15 30.09.2016
-1
Поки хтось усе це десь робить, я хочу запитати пана... а нащо ви це усе пишите на мобільце?
Вона то у чому винна перед усіма? 
Хоча це вихід!
Не було би її, то ви пішли б і побили когось, а вас міліція заарештувала(( 
Ні! 
Краще пишить, а я ще приду і щось вам на рідній мові напишу.
Хоч я думаю і розмовляю по руські, але ми українці!

06:40 17.07.2014
Книга автора
Приключения Прохора и Лены - В лучшей из Магических Вселенных! 
 Автор: Ашер Нонин
Реклама