Жили Галина і Максим
проти жіночой лазні,
любов була у них, інтим-
відносини прекрасні.
Аж поки Галя не всікла,
що чоловік уничку,
як кіт нахабний до стола,
на лазню верне личко.
Тривогу вчувши за сім'ю
до лазні жінка ходу:
"Ви в ситуацію мою
ввійдіть- чи вам не шкода?
Розпастись може в нас сім'я,
будь-ласка, порятуйте,
і те вікно навпроти нас
прошу вас замалюйте."
Прийшов із лазні представник
і виникла дилема:
"Я до обману щось не звик.
Яка ж то є проблема?
Що ж бачить чоловік в вікно-
скажіть мені Галино-
як замальоване воно
аж вище середини."
"Так! Шию має чоловік
просту. Не як в жирафа.
Та ґлузд від нього зовсім втік.
Залазить він на шафу!"
30.07.2012 |