По Трускавцю, у парку, двоє,
ми гуляли із тобою.
Я тебе за руку взяв,
потім з ніжністю обняв.
Ти легесенько тремтіла,
моя рука тебе зігріла.
Солодкий, ніжний поцілунок
я отримав у дарунок.
Далі довго ми гуляли,
цілувались, розмовляли.
Тобі ми вдячні, молодець,
що познайомив – ТРУСКАВЕЦЬ!
30.03.2006р. |