У ювелірний магазин
забрів яќОсь Микита,
задумавшись (бо йшов один),
а не щоб щось купити.
До нього й каже продавець,
що звалася Іришка:
"Зверніть увагу, покупець-
у нас сьогодні знижка.
Відсотків цілих двадцять п'ять
ви зекономте нині,
я раджу вам кулон придбать
в презент своїй дівчИні."
"Чудова знижка- просто клас"-
Микита аж зітхає,
і додає так сумно враз:
"Та дівчини не маю."
Іришка дівчина була
самотня та кмітлива,
тож зразу в наступ і пішла:
"Це ж як таке можливо?
Ви гарний в профіль і у фас,
не чоловік, а мрія,
чом дівчини нема у вас,
ніяк не зрозумію?"
Микита зовсім засмутнів,
став темним, як хмаринка:
"Я б мати дівчину хотів-
не дозволяє жінка!"
05.07.2012 |