Робітник асфальт довбає
молотком відбійним,
в нього пішохід питає
тоном неспокійним:
"Чоловіче, як ти можеш
шум такий терпіти?
Так же можна не дай Боже
швидко й оглухіти."
-Шум мені по бараболі
й баса , й контрабаса-
був я вчителем у школі
у молодших класах.
10.06.2009р.
|