Заспівала колискову
на ніч мама сину,
заспівала уже й другу,
та не спить дитина.
З боку на бік все вертИться
засинать не хоче,
п'ята лине колискова-
не закриті очі.
Врешті тяжко син зітхає,
й чує таке мати:
"Мамо, гарно ти співаєш-
та мені б поспати."
29.11.2008 |