Я хочу думать про весну,
та осiнь з думки йти не хоче.
Як тiльки я вночi засну,
вiдразу сняться твоi очi.
-----------------------------
Я хочу думати про лiто,
та на душi чомусь так зимно.
Так зараз хочеться радiти,
та серце щось болить нестримно.
------------------------------
Я хочу думати про тебе,
але не знаю, що робити.
Говориш ти менi: "Не треба,
не можу я з тобою жити."
------------------------------
Чому життя таке складне,
чому не можеш зрозумiти?:
воно у нас лише одне,
не треба сварок - треба жити.
-------------------------------
|