Не треба казати того, що я знаю,
не треба чекати розсудливий вирок.
Не треба бажати того, що я маю.
я в краще майбутнє вже втратила віру.
Не треба!Я буду одна на дорозі,
мені не потрібні ні розум,ні час.
Я все розгубила,кохаючи досі.
Навіщо мені купа чемних образ?
Я все розгубила,бажаючи мати,
навіщо мені хвороблива мета?
Втомилася я щось від тебе чекати.
Облиш... І пробач за мої почуття. |