Доброго ранку, вже сонечко сяє,
промiнчиком нiжним тебе зiгрiває,
лагiдно в щiчку тебе приголубить,
прошепче на вушко, що хтось тебе любить.
----------------------------------------
Доброго ранку, он пташка спiває,
що за вiконцем весна вже гуляє,
пташка маленька щебече у небi,
що десь далеко хтось дума про тебе.
|