Україно, рідний краю,
палко я тебе кохаю,
за пшеницю, за калину,
моя рідна, Батьківщино.
----------------------
Я люблю тебе за сонце,
що всміхається в віконце,
за блакитне чисте небо
і за дощик, якщо треба.
----------------------
Буду я тебе любити
скільки буду в світі жити,
процвітай, моя країно,
рідна ненько, Україно!
|