Не залишай мене. Я так тебе люблю.
Я буду вірною тобі до смерті,
Нехай пливуть роки, снігами стерті,
Не залишай мене одну...
Не відрікайсь, бо я така одна.
Бентежна й світла. Незрадлива.
Я, наче зірка полохлива,
Що поміж хмарами зрина.
Не залишай мене й на мить,
Бо почуття, як тать, накриють,
Летітимеш тоді на крилах
До мене, бо душа зболить.
13.03.1998 |
Суперски!