Як густий стоїть туман зранку на дворi,
То не хочуть повертатись в небо нашi сни.
Бiля дому шепотяться, лiниво кружляють,
I по черзi у вiконця нашi заглядають.
Ось чому саме в туманi
Стiльки є видiнь, й обману,
А як сонечко прольється,
Лише спомин зостається.
15.02.2018 р.
Юлiя Дмитренко-Деспоташвiлi |
Наполняться лиш снами
! Коли !!дуть дощ!
Сразу краше на душ!