Як у казці мені наснився сон.
Там у хащах заблукав білий слон.
Там папуга на пальмі седів.
Він зернятко знайшов і техенько його їв.
Сонце з неба гаряче листя палило.
Я це в мріях своїх творила.
Мрії мої мені допомогу зробили.
До Гени Рибалко у гості прелетіли.
Він теж цей сон колись зустрічав.
Узяв та КАЗКУ намалював)))
10.05.2014
|