Зачекай! Постривай! Не спіши!
Відпочинь. Не лети ти так стрімко.
Мені музику літа пиши.
Листопад ще не сип на голівку.
-----------------------------------
Пригальмуй. Стиш ходу. Стань постій.
Ще до осені в гості так рано.
Ще багато є планів і мрій.
День - не вечір...Хоч вже й не світанок.
-----------------------------------------
Не біжи! Не лети! Не спливай!
Все відчутніша є твоя втеча.
З літа в осінь мене не штовхай.
День ще довго не змінюй на вечір.
08.09.2010р. |