Я, в батькiвському домi,
Кiлька рокiв не був -
Я в батькiвському домi
Щастя й спокiй забув.
Та я впевнений в тiм,
Що мене дiм впiзнае
Тiльки жаль серцю дуже,
Що батькiв в нiм немае.
Моiх рiдних батькiв,
Мого рiдного брата
Вже нема, щоб зустрiти
I пустуе там хата,
Лиш квiтки пiд вiкном,
Тi, що мамка саджала
Все ростуть i ростуть...
Квiти, мамка кохала.
Жаль немае батькiв -
Мого рiдного брата
I пустуе без них,
Наша батькiвська хата...
I стежки до криницi,
Заросли вже травою
Вспомин щастя про дiм
Лине в серцi рiкою.
Там де жив я в дитинствi
Де любив свого брата,
Де кохав я батькiв,
Там пустуе вже хата.
Ви, пробачте, батьки моi
Рiдний брате пробач,
Мое серце кохае Вас...
Душа моя не плач.
Я, приiду до Вас -
Я, помолюся Вам -
Я, приiду в наш дiм,
Слово честi Вам дам...
Тiльки вщухне вiйна,
Що iде вже два роки -
Та кордони закритi
В Украiнi ще поки... |