Тамiла Пiроженко
Надворі дощ...
Надворі дощ. У хаті темно, тихо.
Дивлюся у вікно. У мене лихо.
Немає спокою мені. Душа страждає.
Мені так важко! Та про це ніхто не знає.
Ніхто не бачить, як я мучуся і плачу.
Можливо, знає Бог, та я Його не бачу.
Сприймає Він біду людей терпляче.
І тільки дощ надворі тихо плаче.
| Помогли сайту Реклама Праздники |
Мне ОЧЕНЬ понравилось!!!