Слава Україні!!
Героям Слава!!
Там, на сході йдуть бої запеклі,
Гинуть наші хлопчики в війні,
За країну рідну – в чорнім пеклі,
За родини – в страшному вогні
Всіх свічок землі не вистачить у пам’ять, о загиблих, втративши своїх
У ворожій злобі, пхатій, хибній, де брехня зі смертю діє – гріх..!
Та кому ж ця вигідна війна, вигідний цей ґвалтівний непотріб
У безглузді шабашу й лайна, скаженілий та кровавий окріп..?
Що ж то відбувається в серцях та у душах воїнів країни,
Коли гинуть люди на очах, гинуть друзі, села у руїнах –
Що то відбувається в серцях, та у наших душах - біль та смута..
У молитвах сльози – кожен час чиєсь серце до труни прикуте..
Та Земля дає нам сили знов!
За єдину неньку Україну!
Всім даруємо свою любов!
Ця любов – це голос України!.. І нехай він береже серця нашим Воїнам Добра та Світла!
Нехай сяє сонце без кінця, небо хай буде завжди блакитне!
Ми на Вас чекаємо – бійці,
Наші любі, рідні, та бажані,
Повертайтеся живі: отці, сини й сестри, друзі – Вам пошана!
Та на сході йдуть бої запеклі,
Гинуть наші хлопчики в війні..
За Вкраїну Рідну – в чорнім пеклі,
За родини – в страшному вогні..
Як збагнути те, що ворог братній
Був колись, та зараз сіє смерть..
Як їм довести, що путь їх зрадний, хибний та безглуздий геть..!
Люди – віщуни зі СМІ продажних, схаменіться, зупиніть цей хід –
Ви ж втрачаєте святе та важне, відправляючи синів на схід..
У холопськім рабстві жити – сором – де ж та гордість, що була в віки –
«свого батька ліпше бити хором», - а ніж присмикатись навпаки…
Та стосовно слів до генералів – що ж то за солдат, що матір б’є,
Та ґвалтує дочок, та вбиває інвалідів з «Градів», та дітей..
Схаменіться – питки та тортури вам не допоможуть в цій війні –
На родинах ваших наші труни - труни вбитих в цій страпшній брехні...
Це прокляття совісті та смутку вас наздожене будь де – тоді не лякайтеся, бо вже не буде
Прийняття всіх покаянь у млі..
Україні Слава! Єдність – сила!
Хай горить наш ворог у вогні!
Хай знайде у нас свою могилу в цій останній бісовскій війні.. |
Кроме "слава Украине", ничего не понял.