У вicнi ти прийшла...
З первоцвiтом калини
I забуте iмя
В моiй памятi лине.
Мiсяць вийшов з-за хмар
Розстелив своi чари
Ми з тобою у двох
Святу нiч зустрiчали.
Твоi очi й вуста...
В моiх спогадах линуть,
Гарне iмя твое
Понад все Магдалино.
Магдалинко, Магдалинко -
Ти е моя половинка...
Будь завжди тiльки зi мною
Не вi снi, а на яву,
Щоб в твоi красивi очi
Змiг дивитись я, що ночi
Я тобою Магдалинко -
Однiею лиш живу.
Золотою пiдковою
Мiсяць в небi зiгнутий
Ти скажи менi Магдо...
Чом тобою забутий?
У вi снi я тримаю
У руках твою руку,
Бо не хочу впускати
Я до серця розлуку,
I горять дiамантом...
Твоi карii очi
Моi руки тебе
Вiдпускати не хочуть.
Магдалинко, Магдалинко -
Ти моя е половинка...
Будь завжди тiльки зi мною
Не вi снi , а на яву,
Щоб в твоi красивi очi
Змiг дивитись я, що ночi
Я тобою Магдалинко -
Однiею лиш живу. |