- Кицю-кицю, не барися,
Біля ніг моїх не трися.
Німці у селі стоять -
Зруби свічками горять.
Заховаймося, рідненьке,
Моє кицюнько маленьке.
Не послухався котко,
Скочив під страшне авто.
Вибігло маля: " Стривай...
Дядю, дядько, не стріляй!
Ох, і лишенько, матусю,
Як же німців я боюся..."
У пилюці кіт лежить,
Поряд і дитятко спить.
- Баю-баю, спи, синочок,
Мій малесенький коточок... |